marți, 21 martie 2017

Search for .

Încep în ultima vreme să prind discuții pe teme sociale serioase, de actualitate, cum ar fi relația dintre un bărbat și o femeie. Aud femei plângându-se din ce in ce mai des de lipsa de constanță în comportament al sexului opus, de faptul că astăzi oamenii nu mai știu ce vor, că ei nu mai caută relații serioase, armonie și familie. Toată lumea e o distracție, o libertate absurdă și prost înțeleasă.
Și cum am apucat să adun și eu ceva experiențe în cei câțiva ani ai mei, am tras niște concluzii pertinente și bine analizate.
În primul rând trăim într-o societate care cândva se ghida după niște cutume, care a fost redusă la absurd și s-a trezit dintr-o dată într-un joc libertin ce dorea să fie gustat de absolut toată lumea. Unii au gustat mai mult, alții mai puțin. Ceea ce este sigur în această amețeală ambiguă este faptul că oamenii nu au făcut decât să se rănească între ei, sau să deschidă răni cicatrizate care au creeat adevărați monștri si ne-au lasat pe cap cu un val de dezumanizare. Femeile au ajuns să-și vândă ieftin demnitatea, feminitatea și au uitat să mai fie seducătoare, să se iubească și să se respecte. Bărbatul ca un vânător inăscut, și-a pierdut din simțuri pentru că prada ușor cucerită, nu mai este apreciată la adevărata sa valoare, și de aici pornesc ramificații negative de impact. 
Aud adesea că nu există bărbați care să nu înșele, sau ca toate femeile sunt într-un anume mod......de ce trebuie sa punem etichetele în modul acesta? fiecare are o particularitate anume care îl face să fie diferit, cum să tratăm o chestiune delicată într-un mod atât de general? sunt sute de bărbați care au iubit sincer și au fost batjocoriți, care au dat tot ce au avut mai bun și care au sfârșit în depresii crunte din cauza unor femei machiavelice, și de asemenea sunt femei care s-au dedicat trup si suflet unui bărbat care a ales batjocura în mod conștient sau inconștient. Monștrii se nasc din lipsa de comunicare, din lipsa de asumare, din nehotărâre. Atât timp cât știm clar ceea ce vrem, vom găsi ceea ce ne dorim.
Important uneori e sa știm clar și ceea ce NU vrem...și tot se contureaza ceva. Mesajul pentru femei e clar...niciun bărbat nu dorește lângă el o femeie care să nu se ocupe de ea, care să nu aibă pasiuni, care sa ducă lipsă de iubire de sine. Un bărbat dorește o femeie puternică, chiar daca ea e vulnerabilă, care să il motiveze, să îi arate ca nu l-a ales degeaba. Feminitatea ta e primordială femeie, nu trebuie niciodată să lași ceea ce te definește pentru a alerga in brațele lui. El te va iubi în unicitatea ta și te va adora oricum.
Ca bărbat, niciodată nu îți lăsa personalitatea călcată în picioare. Respect-o și susține-o. Nu vinde viața pentru ea, sau mașina, sau sufletul. Nu renunța la prieteni, la spațiul tău personal și momentele în care vrei să fii tu cu tine, pentru ca ea te va depersonaliza și apoi se va plictisi. Nu îi oferi TOTUL, pentru ca are si ea un totul al ei pe care poate nu e dispusă să-l ofere. Obsesia controlului si geloziile nefondate sunt boli crunte, împăca-ți-vă cu demonii voștri înainte de a face cuiva viața imposibilă. Hai să lăsăm temerile și să ne aruncam în jocuri minunate, jocuri în care inima are și ea rolul ei, pentru ca trupurile oricum se strica, se golesc și capătă alte forme în timp.
E minunat să trăiești la maxim, sa curgi cuiva prin vene, să simți vibrații intense. Povești în care suntem prezenți cu sufletul și nu doar cu prezența. O societate nebună....persoane scumpe printre oameni ieftini.
Cu drag,
-A

Niciun comentariu: