miercuri, 8 martie 2017

8 Martie. Răsăritul

La mulți ani femeie !
Nu ai nevoie de o zi să fii tu, să te simți împlinită și apreciată. TU ai capacitatea de a face lucrul acesta în fiecare zi, să te uiți în oglindă și să vezi cât ești de minunată. Fa-te simțită în toate privirile. Danseaza, cântă și nu uita de sufletul tău niciodată. Nu uita să vibrezi 1 la 1 cu răsăritul chiar dacă nu vezi soarele. El apare când aștepți mai puțin și are grijă să îți reveleze ochii. Nu te feri să îți cumperi flori, cumpără multe și bucură-te de culorile minunate și naturale pe care ele le oferă. Oferă-ți culoare dincolo de lenjeria neagră care te face să fii feminină și seducătoare. Da....așa fac eu. Se spune ca femeile ce poartă negru, au o viață colorată....confirm !
Azi a fost baba mea și zâmbeam în gol. O vreme fix ca mine. Se pornește greu și până la urmă sfârșește în a se transforma în ceva minunat. Am văzut norii pe cer si o atmosfera gri. Deja aveam zâmbetele cu mine și nu avea să mă mai schimbe ceva. Mi-am trimis gândurile alea frumoase și aroma de cafea undeva departe la cineva care să le simtă și să știe ce să facă cu ele...
Apoi mi-am luat mama în brațe cum rar o fac....și nu pentru că nu aș simți, sau pentru că nu imi doresc, ci pentru ca în brațele mamei ma simt vulnerabilă, mică și neajutorată. E doar un pas până la a mă sensibiliza și a-mi ieși din starea de femeie Alpha in devenire...și oricum pentru asta se muncește din greu.
Anul acesta nu am mai observat căldărarii dornici de negoț. Mi-am clatit ochii pe străzile prăfuite și ba am primit , ba am dăruit câte o floare și până la urmă mi-a răsărit și soarele. Unde l-ați ținut?
Plină de viață....
Cu drag, -A

Îngerul meu ...Ma asez la inima ta, desi nu o fac prea des, sa-mi simti saruturile si privirea, pentru ca tu mi le-ai dat, cand nu le aveam si nici nu le stiam....La multi ani femeie, sa te mangaie florile toata viata, caci dorul meu de tine e nestins ! Te iubesc ! ! !

Niciun comentariu: