duminică, 26 martie 2017

Prezintă-te.

Oamenii trec zilnic pe lângă noi, mai veseli sau mai triști, dar de cele mai multe ori triști. Se plâng de calitatea vieții lor, de lipsurile de zi cu zi, dar mai ales de singurătate. Fiecare din noi are resurse infinite de a prelucra materialul cu care am fost înzestrați, așa cum fiecare avem capacitatea de a visa, de a comunica și de a modifica cursul vieții așa cum dorim noi. De ce unii nu realizează că sunt lucruri care depind de ei în totalitate? cum ar fi relaționarea cu un anumit tip de persoane, legarea unei relații amoroase sau construirea unui imperiu, nu contează de care fel. Pe orice cale am merge în viață, vor fi mulți care vor ucide cu critici, care nu vor crede în tine și se vor arăta sceptici la fiecare respiratie pe care o tragi in piept. Aceia vor aștepta eșecul tau sa-ți întindă un deget prin care sa spuna că nu vei reuși. Oricât de bune ar fi intențiile tale, cineva mereu va fi acolo să te conteste, să te anuleze.
Oamenii fac asta din motive diverse, ură, invidie dar mai ales o negativitate proprie. Pentru ca la rândul lor, aceștia nu practica dezvoltarea proprie și decid să își îngroape sub preș propriile gunoaie, ca apoi să taie altora aripile. Important este ca fiecare din noi, să realizăm acea parte de lumina pe care o avem, să ignorăm și să rămânem pe drumul care ne proiecteaza propriul vis.
Nu accepta niciodată critici de la cei care nu sunt un model de reușită pe un anumit domeniu, și nu te lăsa prins în șanțuri de voci care emană îndoială. De ce să întorci capul la cel de lângă tine? trebuie să înțelegem că fiecare avem un destin diferit, că ale noastre bilete au fost pe companii diferite și cu destinații diverse. Mulți au luptat din greu pentru că au fost săraci material sau sufletește, alții au avut o lume proprie închisă și au simțit ca trăiesc abia dupa ce erau sa își dea ultima suflare. De cele mai multe ori, persoanele fericite își atrag nefericirea conștient sau inconștient. Se fac compromisuri la fiecare pas, iar oamenii nu se pot ierta ei înșiși pentru asta. S-au dovedit a fi extrem de lași, când puteau îndrazni mai mult și asa au decăzut în ochii lor, ca apoi să o facă și în a celorlalți, pentru ca lipsa de iubire de sine atrage lipsa iubirii in general. Asta este ceea ce creeaza COMPROMISUL, un monstru cu chip de om care activează în roluri importante într-o societate deja extrem de bolnavă.
Oamenii închid ușa. Oamenii nu vorbesc. Oamenii fug.
Experiența mea spune că trezirea este pustie, grea și dureroasă și te învață să asculți intuiția, să devii independent din toate punctele de vedere. Nu te poți baza decât pe tine și pe forțele proprii, iar pentru asta trebuie să înveți să te cunoști destul de bine. Deschiderea la nou ajută, și de asemenea părăsirea zonei de confort. Puterea ta interioară te face să fii, plăcut, iubit, apreciat, iar dacă vei bloca asta, Universul tau se va bloca și nu va mai lucra pentru tine. Fă pace cu trecutul, căci de acolo vii , de acolo ai ajuns unde ai ajuns și nu fii mâniat, rușinat pentru asta, însă nu permite trecutului să te definească, nu este cazul.
Mulți dintre noi locuim departe de ceea ce ne creionează ca personalitate și fel de a fi. Ne raportăm la alții și ne ignorăm propriile nevoi. Este atât de greu să te anulezi și apoi să te cauți. Să stai în colțul acela întunecat în care să nu te vadă nimeni și unde totuși să fii atât de expus. Te întrebi apoi de ce sunt ce din jur fericiți....și știi ca e degeaba, nu?
Ieși afară și prezintă-te. Învață să îți spui numele cu voce tare și cine trebuie. va auzi, va deschide ochii si îți va vedea sclipirea. Ai grija ca zâmbetul tău să fie larg și privirea caldă, iar primul cuvânt să aibă o vibrație specială. Acela ești sigur !!!!
Cu drag, -A

Niciun comentariu: