miercuri, 6 martie 2013

Forme


Minciunile sunt cele mai frumoase complimente.
........si-a proiectat dimineata intr-o aroma speciala de ceai. Era singura azi , pierduta printre hartii si carti si cauta sa le adune , sa isi faca ordine in viata, suflet si idei. Avea niste ochelari prin care ea credea ca nu vede ce trebuie, insa acestia ii schimbau imaginea asupra vietii, o faceau sa vada lucrurile pe care inainte nu le vedea si acum o deranjau. Atat de mult se lamurise cu toate, incat era un moment perfect sa ia haosul de un colt si sa-l scuture in asa fel incat lumea ei sa isi aseze rafturile perfect.
Soarele ii batea in geam ca si cand ar fi fost vara, asa ca l-a deschis larg sa se bucure de lumina. Era aceeasi lumina pe care o stia, insa sub imperiul ei cei din jur isi dadeau jos mastile ca intr-o piesa de teatru. Era cam trist ca ea sa aplaude, desi mereu anticipa ceea ce avea sa insemne finalul. Erau candva personajele ei preferate, iar astazi jucau niste roluri ingrate, penibile si efemere. Candva si ea dorea sa aiba o masca, insa nu a reusit sa o construiasca asa cum se cuvine.
 Avea senzatia ca a ramas abandonata.....candva era mai prietenoasa....

Intr-un cerc patrat, se afla un triunghi ce ascundea un trapez.....acestea erau ale mele...restul le detinea altcineva....Punct.

Niciun comentariu: